Szolgáltatásaink

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Szoftver tervezés és fejlesztés

A NA-Soft Kft. elkötelezett amellett, hogy innovatív és testreszabott szoftvermegoldásokat kínáljon, amelyek tökéletesen illeszkednek ügyfeleink egyedi üzleti igényeihez. Szoftver tervezési és fejlesztési szolgáltatásunk magában foglalja a teljes folyamatot a kezdeti koncepciótól a végleges termék piaci bevezetéséig. Íme, hogyan dolgozunk:

1. Szoftver környezet és üzleti igények felmérése: Minden projektünk az alapos előkészítéssel kezdődik, ahol megismerjük ügyfeleink üzleti környezetét és pontosan felmérjük az igényeiket. Ez a fázis kulcsfontosságú a sikeres szoftver kialakításához, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy teljes mértékben megértsük a célokat és kihívásokat.

2. Technológia és kommunikációs megoldások kiválasztása: A legmodernebb technológiák és kommunikációs eszközök széles választékával dolgozunk, hogy megtaláljuk a projekt céljainak leginkább megfelelő megoldásokat. Szakértőink folyamatosan követik a legújabb trendeket és technológiai fejlesztéseket, így biztosítva, hogy ügyfeleink a lehető legjobb eszközökkel dolgozhassanak.

3. Informatikai infrastruktúra kiválasztása: Az optimális informatikai infrastruktúra kiválasztása éppoly fontos, mint a szoftver megtervezése. Stratégiai partnerségeink révén biztosítjuk, hogy ügyfeleink hozzáférjenek a legmegbízhatóbb és legskálázhatóbb infrastrukturális megoldásokhoz.

4. Szoftver megtervezése és fejlesztése: Ebben a szakaszban valósítjuk meg az ügyfeleink igényeit egyedi szoftvermegoldásokban. A tervezéstől kezdve a fejlesztésig minden lépés során a legmagasabb minőségi normák szerint dolgozunk, biztosítva, hogy a végeredmény pontosan megfeleljen az elvárásoknak.

5. Tesztelés és bevezetés: A fejlesztési folyamatot követően minden szoftvert alaposan tesztelünk, hogy biztosítsuk azok megbízhatóságát és teljesítményét. Ezután gondoskodunk a zökkenőmentes bevezetésről, hogy ügyfeleink gyorsan és hatékonyan kezdjék el használni az új rendszereket.

6. Használat támogatása: Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy támogatást és karbantartást nyújtsunk a bevezetés után is, biztosítva, hogy a szoftverek zavartalanul és hatékonyan működjenek hosszú távon.

Hiszünk abban, hogy a szoftverfejlesztés több mint csak kód!


Rendszerintegráció

A rendszerintegráció során az informatikai rendszerek, alkalmazások és infrastruktúra összehangolását biztosítjuk, amely lehetővé teszi az adatok és funkciók zökkenőmentes megosztását különböző rendszerek között. Célunk, hogy egy egységes, hatékony munkakörnyezetet hozzunk létre, ahol az összes rendszer kompatibilis és egymással kommunikáló.
A rendszerintegrációval lehetővé teszük partnereink számára, hogy maximalizálják informatikai eszközeik és rendszereik hatékonyságát, javítsák az adatáramlást és az információkezelést, növeljék a munkafolyamatok automatizálását, és csökkentsék az adatok redundanciáját. Ezáltal ügyfeleink képesek lesznek jobban kihasználni meglévő erőforrásaikat, csökkenteni költségeiket és növelni piaci versenyképességüket.
Ajánlott rendszerintegrációs szolgáltatásaink:
  • Rendszerintegrációs Tanácsadás: Szakértői csapatunk segít felmérni az Ön vállalati igényeit és meghatározni az optimális integrációs stratégiát.
  • Egyedi Integrációs Megoldások Fejlesztése: Fejlesztünk és implementálunk személyre szabott integrációs megoldásokat, amelyek tökéletesen illeszkednek a vállalat meglévő rendszereihez.
  • Karbantartás és Támogatás: Biztosítunk folyamatos karbantartást és támogatást az integrált rendszerekhez, garantálva azok zavartalan működését.
  • Képzés és Továbbképzés: Kínálunk képzéseket és továbbképzéseket a vállalat munkatársainak, hogy maximálisan ki tudják használni az integrált rendszerek által kínált előnyöket.
Miért válasszon bennünket?
  • Szakértő Csapat: Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a rendszerintegráció minden aspektusában, a tervezéstől az implementáción át a támogatásig.
  • Személyre Szabott Megoldások: Minden ügyfél egyedi, ezért minden megoldásunkat az Ön specifikus igényeire szabjuk.
  • Hosszú Távú Partnerség: Több mint csak szolgáltatók vagyunk; partnerként tekintünk ügyfeleinkre, támogatva őket az informatikai kihívások hosszú távú kezelésében.
 

 

Tanácsadás - Konzultáció

Informatikai tanácsadó és konzultációs szolgáltatásainknál célunk, hogy ügyfeleink üzleti működését a legmodernebb technológiai megoldásokkal optimalizáljuk. Szakértőink széleskörű tudásával és tapasztalatával a mobil adatgyűjtés, IoT megoldások bevezetése, közlekedés informatika alkalmazása (ITS rendszerek), pénztárgép technológia integrálása, digitális azonosítás, közösségi közlekedési jegyértékesítés és ellenőrzés, közlekedési fedélzeti rendszerek, valamint forgalomirányítás terén állunk rendelkezésére.