Bemutatkozás

A NA-Soft Informatikai Kft. egyedi informatikai megoldásokat ajánl és szállít partnereinek. A feladatok megfogalmazásától a koncepció kidolgozásán, a hardver elemek megválasztásán és a szoftver modulok elkészítésén keresztül a teljes megvalósításig, bevezetésig biztosítjuk az informatikai projektek menedzselését, kezelését és kivitelezését. A bevezetett rendszerek esetében az üzemeltetés biztosítása vagy az üzemeltetés kereteinek kidolgozása szintén feladataink közé tartozik.

Hitvallásunk szerint nincs kicsi vagy nagy projekt. Cégünket a sikeres és eredményes projektek végrehajtása motiválja, célunk elégedett és visszatérő ügyfélkör kialakítása.

Ennek érdekében az NA-Soft Kft. dinamikus és eredményes csapatára és partnereire építve a mérnöki találékonyság és leleményesség eszköztárának alkalmazásával ajánlja szolgáltatásait többek között az alábbi területeken:

  • Informatikai feladatok felmérése
  • Rendszerkoncepció készítés, rendszerépítési konzultáció
  • Rendszertervek készítése (hardver, szoftver komplex tervek, adatbázis tervezés)
  • Hardverek kiválasztása, egyedi hardver megoldások építése akár speciális környezetre és alkalmazási területre is
  • Adatbázis és programtervezés
  • Szoftver elemek, modulok, komponensek kiválasztása, fejlesztése, modulok illesztési programozása
  • Teljes rendszerintegrálás, bevezetés, oktatás
  • Üzemeltetési rendszer kidolgozása, működtetése

A cégünket különösen ajánljuk figyelmükbe a rendszertervezés - szoftverfejlesztés - rendszer integráció hármasára építő projektek megvalósításában.
Erre a hármas gerincre felépítve kerülnek kialakításra a legkülönbözőbb igényekhez kapcsolódó egyedi informatikai megoldások.

Az ügyfelek igényei szerint kialakított szoftverekhez kiválasztjuk, vagy lefejlesztjük azokat a hardver komponenseket, elemeket is, melyek a legmegfelelőbben támogatják, kiszolgálják a kívánalmakat.

Cégünk nem pusztán hardvert vagy szoftvert szállít, hanem informatikai problémákhoz, feladatokhoz, szolgálatásokhoz komplex megoldásokat nyújt.

A rendszerfejlesztés - szoftverfejlesztés - rendszer integráció mentén készek vagyunk informatikai projektekbe részfeladatok ellátásra is. Egyes nagy projekteken belül a részfeladatok elvégzését is ugyanilyen igényességgel biztosítjuk. Cégünk igazi csapatjátékosként is hatékonyan végzi el vállalásait.